Personal

VÅR PERSONAL

 

Ett av våra främsta mål på Barnens Hus är att ha en hög personaltäthet.

 

Vi ser personalen som förskolans främsta resurs och är stolta över våra erfarna och kompetenta pedagoger. Vi har en bra åldersmix och ett sammansvetsat gäng som verkligen tar väl hand om våra barn.

Madeleine Carsbo Yregård

Förskolechef

Madeleine är förskolechef sedan hösten 2014. Madeleine är utbildad rektor, förskollärare och Montessori assistent. Tidigare har hon jobbat som föreståndare på ett kooperativ i Vallentuna i över tio år och har därmed lång erfarenhet av att jobba med barn samt vara ledare.

Emelie Eriksson

Barnskötare

Emelie jobbar som barnskötare och är utbildad Montessori assistent. Hon började på Barnens Hus våren 2012. Hon kommer tidigare från en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Under 2018 är Emelie föräldrarledig.

Amanda Gylesjö

Förskollärare

Amanda är förskollärare och är utbildad Montessori assistent. Hon har varit på Barnens Hus sedan hösten 2015. Tidigare jobbade hon på en förskola i Vallentuna.

Frida Granero

Barnskötare

Frida jobbar som barnskötare och är utbildad Montessori assistent. Hon började på Barnens Hus hösten 2016 och jobbar som barnskötare. Hon har tidigare erfarenhet från arbete i förskola, förskoleklass och skola.

Emilia Stjernfelt

Elevassistent

Emilia började på Barnenshus 2018 som elevassistent på stora avdelningen, hon har tidigare arbetat på en annan förskola i Täby och varit ledare för barn inom både scouterna och teaterverksamhet.

Eva Stark

Barnskötare

Eva har jobbat på Barnens Hus sedan 2008 med ett uppehåll under 2016. Hon är motessoriutbildad.

Anna "Kicki" Kjällberg

Barnskötare

Anna är barnskötare och är utbildad Montessori assistent. Hon har jobbat på Barnens Hus sedan februari 2016. Hon är utbildad barnskötare och har tidiagre jobbat på förskola i Vallentuna i 30år med barn i åldrarna 1-5år.

Lina Söderberg

Barnskötare

Lina jobbar som barnskötare och började på Barnenshus i slutet på Maj 2018. Lina jobbar som vikarie på lilla och har tidigare jobbat på en annan förskola i Täby.