Personal

Vår personal

Ett av våra främsta mål på Barnens Hus är att ha en hög personaltäthet.


Vi ser personalen som förskolans främsta resurs och är stolta över våra erfarna och kompetenta pedagoger. Vi har en bra åldersmix och ett sammansvetsat gäng som verkligen tar väl hand om våra barn.

MADELEINE CARSBO YREGÅRD

Rektor

Madeleine är förskolechef sedan hösten 2014. Madeleine är utbildad rektor, förskollärare och Montessori assistent. Tidigare har hon jobbat som föreståndare på ett kooperativ i Vallentuna i över tio år och har därmed lång erfarenhet av att jobba med barn samt vara ledare.

EMELIE ERIKSSON

Barnskötare

Emelie jobbar som barnskötare och är utbildad Montessori assistent. Hon började på Barnens Hus våren 2012. Hon kommer tidigare från en Reggio Emilia-inspirerad förskola. 

EVA STARK

Barnskötare

Eva har jobbat på Barnens Hus  sedan  2008 med ett uppehåll under 2016. Hon är motessoriutbildad.

ANNA "KICKI" KJÄLLBERG

Barnskötare

Anna är barnskötare  och är utbildad Montessori assistent. Hon har jobbat på Barnens Hus sedan februari 2016. Hon är utbildad barnskötare och har tidiagre jobbat på förskola i Vallentuna i 30år med barn i åldrarna 1-5år.

AMANDA GYLESJÖ

Förskollärare

Amanda är förskollärare och är utbildad Montessori assistent. Hon har varit på Barnens Hus sedan hösten 2015. Tidigare jobbade hon på en förskola i Vallentuna. Amanda är föräldrarledig under 2019.